Hallo beste leden:

Vanaf April is het nieuwe bestuur gestart, er is lekker doorgepakt er was genoeg te doen en te bespreken, hieronder de samenstelling van het bestuur.

Voorzitter : Cor Wierink

Penningmeester : Paul Valk

2e Penningmeester: Thea Stapper

Secretaris ,Kantine zaken en  beheer : Joop Stapper

Wedstrijdsecretaris : Albert de Graaf

Onderhoud Tenues : Joop Croese

--------------------------------------------

Na een lange tijd van Corona waar de hele sportwereld/wereld mee te maken hebben gehad is er eindelijk toch weer ruimte en zijn er  versoepelingen aan het licht gekomen.

Ook voor de KNVB, en daarom zijn we inmiddels al weer 2 weken bezig met de wedstrijden zowel voor de Dames als de Heren. En wat is het toch fijn om weer op het gras te mogen staan.

De trainingen en voorbereiding gaan goed, , bij de trainers en leiders zijn de dagen en tijden bekend.

Ben je klaar met trainen, laat de laatste dan ook even de kleedkamer aanvegen. Dit geldt ook na de wedstrijden zowel uit als thuis.

De elftallen die we nu hebben bij de club zijn de volgende :

Dames 1 (vrijdagavond competitie)

Heren Zondag 1

Heren Zondag 2

Heren Zaterdag 1

Heren Veteranen 1

Heren Zaal 1 en 2

De commissie leden die richting het bestuur treden ivm vragen over bepaalde voetbal vragen vanuit de voetbal Teams  of zaken die men wil bespreken zijn: Ron Rijpkema ,Marcel Berndsen, Arend Kamp ,Bianca van Dongen ,Dennis Hinke ,Dennis Spanheim ,Dick Ontijt en Hein Jan Bonnema.

Helaas is het ons niet gelukt om de  Veteranen 2 in stand te houden, een aantal spelers zijn naar de Veteranen 1 gegaan. De overige spelers gaan kijken of er eventueel animo is om een 7 tal te vormen en dan deel te nemen aan de 7 tegen 7 competitie.

Inmiddels zijn we gestart met het innen van de contributie, dit mag Cash gedaan worden of op de rekening van Germaan/de Eland  NL19INGB0004673235 .(met vermelding contributie 21/22).

Heb je vragen over de contributie betalingen laat het ons weten.

We zijn gestopt met Club Collect, dus er komt geen mail meer ivm de contributie gerelateerde zaken.

De keuken hebben we in goed overleg uitbesteed aan Klaas en Nina Bonnes (Popeyes Catering) en menigeen heeft al van hun lekkere hap kunnen genieten.

Inmiddels hebben we een mooi 40+ toernooi voor Only Friends achter de rug met een keurige bijdrage van €8500,00 voor deze organisatie. Ook heeft de club hierdoor een steuntje in de rug gekregen.

De club is financieel gezond, maar we moeten wel op de kleintjes blijven letten!!

Mocht je zelf suggesties hebben of iets willen organiseren of gewoon  vertellen  , stuur maar in dan zullen we dit plaatsen cq bespreken.

Het bestuur wenst jullie allemaal een goed , gezond maar vooral ook een sportief seizoen 21/22 .

Met Sportgroet, Cor Wierink

Ontwerp je website of online winkel met Mozello.

Snel, eenvoudig, zonder te programmeren.

Misbruik melden Meer informatie